Om Sigtuna bågskytteklubb

Om klubben

Vi är en klubb där alla deltar på egna villkor. Klubben startade 1979 och har sedan dess engagerat och tagit hand om de som gillar och vill hålla på med bågskytte.

Klubben som är belägen mitt emellan Sigtuna och Märsta lockar folk från hela kommunen samt från en del närliggande kommuner.

Vem som helst från 10 år kan komma och prova, hela familjen, gammal som ung, släkt och vänner. Vi ser gärna flera generationer som tränar tillsammans

Du är välkommen att prova på bågskytte, gillar du det så blir du medlem. Kom och träna på utsatta tider med egen eller låna utrustning av oss.

Känner du dig mogen så kan du ge dig ut och tävla! Vill du bara träna när du har tid så gör du det! Det viktigaste är att ha roligt, träffa folk och lära sig nya saker.

Hos oss tävlar alla på samma villkor! Naturligtvis har vi regler och stadgar som alla andra föreningar men hos oss finns inga ”måsten”. Vi berömmer och peppar alla till att ha roligt, ta det i sin egen takt, samt att vi är där och svarar på frågor och utvecklar när vi ser att det är läge för detta.

En schysst idrottskultur och fair play står vi för! Alla får vara med! Inga har några speciella fördelar.

Vår utomhusbana är inte specialanpassad för funktionshindrade, men vår utebana har fungerat för dem i rullstol.

Särskilt stolt är vi över vår utomhusbana med klubbhus där vi huserar under utesäsongen.

En liten klubbstuga vid en äng där vi har tavlor för utomhusskytte samt en angränsande skogsbana där vi tränar 3D och skogsskytte. En fantastisk plats helt enkelt med hängivna och glada människor!

Styrelse

Styrelsen består år 2023 av: