Tävling

Tävlingar hos Sigtuna bk

Sigtuna BK brukar försöka ordna en eller två tävlingar per år. En nationell 3D tävling, Thors 3D och en taveltävling på distriktsnivå. Allt beroende på hur aktiva medlemmar vi har och vad vi orkar med.

Vi brukar även försöka komma ut och tävla och försöker sparra varandra till detta. Vi samåker i möjligaste mån. För att tävla behöver man en licens som klubben hjälper till med.

Skall man tävla behöver man en klubbtröja som finns att köpa.

Thors 3D 13 maj 2023

Varmt välkommen lördagen den 13 maj till vår anläggning i Rävsta för 2023 års upplaga av Thors 3D som går i skogen och på ängarna runt om. Efter tävlingen kommer vår Pay & Shoot-bana att öppna. Se nedan.

På Thors 3D kommer vi använda oss av pappersprotokoll och appen ianseo. Appen finns att tanka hem i Apple App-Store och Google Play-butiken. 

Inbjudan Thors 3D 13 maj 2023 PDF

3D Pay & Shoot hos Sigtuna BK

Nu finns möjligheten att använda vår 3D bana. 24 mål inom klubbens område i anslutning till klubbstugan. 150 kr för ett varv.  Swishas till 123 5767 595 eller betalas på BG 673-5740. Gul snitsel gäller. Målen är numrerade (andra snitslar och skyltar kan finnas Gul snitsel gäller. Målen är numrerade (andra snitslar och skyltar kan finnas i skogen så var uppmärksam).

Håll alltid uppmärksamhet bakom målen då det finns gott om trafikerade stigar utanför avspärrningen.

Parkering sker precis efter man har svängt av från den asfalterade vägen och man går förbi bommen ner till stugan.

Banan kommer troligtvis att plockas ner under december. Lite väderberoende. För att sedan komma upp igen under maj.

Välkomna!

Maila sigtunabagskytte@gmail.com  eller SMS 07 686 383 29 för frågor eller att rapportera något om banan.