Nyheter

Kallelse till årsmöte i SBK 22-02-20

Söndag den 20/2 är det dags för årsmöte i föreningen. Det blir kl 15:00 i träningshallen i Eddaskolan. Agenda distribueras separat. Efter årsmötet hålls sedvanligt klubbmöte för diverse frågor. Vid frågor kontakta Svante. Välkomna

Julskinkan och Korv-SM 2021

Här kommer ett sent, men viktigt, resultat från tävlingarna som hölls samtidigt som vi plockade in 3D-banan den 19/12.

Ellen tog hem julskinkan och Tomas blev Korvmästare i årets SM. Stort grattis!

Vi tackar även Tina för ett exemplariskt jobb med de fina tapeterna.

Hoppas ni alla haft en trevlig jul- och nyårshelg. På återseende!

Sista träningen 2021

Måndag den 20/12 blir sista träningen för 2021.

Måndag den 10/1 2022 drar vi igång igen.

Julskinkan 19/12 -21

Söndag den 19/12 kl 10:00 ute på banan så kör vi Julskinkan. Samtidigt så plockar vi in 3D banan. Efter fullgjort förvärv blir det julmust och pepparkakor.

Allahelgonapilen 20/11 kl 10:00

Då var det dags igen för Allahelgonapilen! Som alla vid det här laget vet så kan Allahelgona helgen inträffa när som helst under året enligt klubbens stadgar. I år inträffar det lördagen den 20/11 kl 10:00. Tävlingen sker utomhus vid vår klubbstuga. Räkna med att vi håller på 3-4 timmar.

Reglerna är:

Varje deltagare tar med minst ett eget konstruerat mål, men gärna fler. Målen får vara i princip vad som helst med beaktande av säkerhet och skada på pilar. Målen placeras ut på eller i anslutning till gräsplanen. Poänginformation/information skall finnas i anslutning till målet. Antingen vid skjutpåle om nödvändigt eller vid måltavlan. Poängzoner skall hållas inom -10 till +10. Man behöver inte se/veta poängen från skjutpålen. Det är bara fantasin som sätter begränsningarna. Det kan vara en enkel plansch eller en avancerad mobil. Kartonger, frigolit, etc funkar bra att göra mål av. Ballonger brukar vara populärt, men tänk på att man får blåsa upp en del. Mjölkpaket avråder vi ifrån. De tenderar att slita bort fenorna vet vi av egna erfarenheter. Alla skjuter i samma klass.

Korv SM hålls även traditionsenligt.

Anmälan i Facebook kommentarer eller till sigtunabagskytte@gmail.com

Enklare mat i form av grillad korv kommer finnas.

Välkomna