Nyheter

Sista träningen 2021

Måndag den 20/12 blir sista träningen för 2021.

Måndag den 10/1 2022 drar vi igång igen.

Julskinkan 19/12 -21

Söndag den 19/12 kl 10:00 ute på banan så kör vi Julskinkan. Samtidigt så plockar vi in 3D banan. Efter fullgjort förvärv blir det julmust och pepparkakor.

Allahelgonapilen 20/11 kl 10:00

Då var det dags igen för Allahelgonapilen! Som alla vid det här laget vet så kan Allahelgona helgen inträffa när som helst under året enligt klubbens stadgar. I år inträffar det lördagen den 20/11 kl 10:00. Tävlingen sker utomhus vid vår klubbstuga. Räkna med att vi håller på 3-4 timmar.

Reglerna är:

Varje deltagare tar med minst ett eget konstruerat mål, men gärna fler. Målen får vara i princip vad som helst med beaktande av säkerhet och skada på pilar. Målen placeras ut på eller i anslutning till gräsplanen. Poänginformation/information skall finnas i anslutning till målet. Antingen vid skjutpåle om nödvändigt eller vid måltavlan. Poängzoner skall hållas inom -10 till +10. Man behöver inte se/veta poängen från skjutpålen. Det är bara fantasin som sätter begränsningarna. Det kan vara en enkel plansch eller en avancerad mobil. Kartonger, frigolit, etc funkar bra att göra mål av. Ballonger brukar vara populärt, men tänk på att man får blåsa upp en del. Mjölkpaket avråder vi ifrån. De tenderar att slita bort fenorna vet vi av egna erfarenheter. Alla skjuter i samma klass.

Korv SM hålls även traditionsenligt.

Anmälan i Facebook kommentarer eller till sigtunabagskytte@gmail.com

Enklare mat i form av grillad korv kommer finnas.

Välkomna

Förvaring i Eddaskolan

Vi har fortfarande lite utmaningar att få till förvaringsmöjligheter i Eddaskolan. Men vi jobbar på det. Tills vi får detta på plats så väntar vi med att ta in nya.

Inomhusträning i Eddaskolan

Vi har flyttat in träningen till gymnastikhallen på Eddaskolan i Valsta.

För närvarande har vi träning på måndagar och söndagar.

Tills vi fått ordning på förvaringsutmaningen så avvaktar vi med att ta in nya medlemmar.

Höstträningen börjar måndag 16/8 kl. 18:00 – nya välkomna

Nu drar vi igång nybörjarträningen igen. 

Måndagen den 16/8 kl 18:00 på klubbens bana i Rävsta. 

Nya är välkomna. Från 10 år. Gärna flera generationer samtidigt, då blir det roligare. 

Prova 3 ggr för 100 kr. Vill man sedan fortsätta så blir man medlem. Och man är aldrig för gammal att börja med bågskytte.